HET PAND IN WOORDEN

AF_C9976 -BLOK 1 voorgevel - Karel Gabri

Waarom staat deze woning te koop ? In 2008 waren we op zoek naar een woning waar wonen & werken gecombineerd kon worden. Zo vonden we deze HOB-woning van 1961 en voerden we de nodige renovatiewerken uit in 2009. Structurele werken, energiebesparende maatregelen, kwaliteitsafwerking…zijn voor ons prioritair. Vandaar dat schilderwerken, tv-wandmeubel op maat in de leefruimte, tuinverlichting,… nog op ons afwerklijstje stonden, maar wegens de verhuisplannen laten we dit over aan de toekomstige koper die dit naar eigen wens kan afwerken.

Laten we beginnen in de kantoorruimte... Ben je op zoek naar ruimte voor jouw professionele activiteiten, vind je hier misschien wel jouw oplossing. Het kantoor van ca. 60 m² met grote visibiliteit beschikt over een ruime etalage en lichtinval. Momenteel is er een ontvangst-, werk- en een vergaderruimte. De kasten-op-maat kan je veilig op slot doen. Tevens heb je nog een vestiaire met gastentoilet. Of zoek je de luxe om thuis in alle rust en stilte te kunnen werken in een bureel, wat in deze huidige tijd wenselijk is, dan kan je in deze woning thuiswerk en privéleven gemakkelijk organiseren en combineren. De kantoorruimte heeft een vlotte verbinding via een schuifdeur naar de leefruimte. Via de vergaderruimte kom je in de wasplaats/berging met aansluitend de ingang van de woning: kantoor en privé hebben elk een eigen ingang.

AF_C9927 BLOK 2 kantoor - Karel Gabriel.
AF_C9947 BLOK 3 leefruimte - Karel Gabri

Via de schuifdeur kom je in de lichtrijke leefruimte met open keuken en werp je ook onmiddellijk een blik op de zuidgerichte tuin. Ben je ’s avonds aan ’t werk en wil je contact met jouw gezin: schuif de deur open en je kan nog alles zien en horen      

Of nood aan concentratie, schuif de deur dicht. Handig toch? De leefruimte, met zicht op de tuin, is afgewerkt met parket. Je geniet hier van voldoende lichtinval dankzij het schuifraam en de lichtstraat. De schilderwerken en gashaard & TV-wandkast dienen afgewerkt te worden maar we laten de keuze van ontwerp en kleur over aan de toekomstige koper.

Schuif mee aan het eeteiland met composiet werkblad om gezellig te aperitieven of te tafelen met familie en vrienden. Al of niet keukenprins of -prinses, met de kwaliteitsvolle MIELE-toestellen, geniet je om te kokerellen en tover je zeker iets lekkers. Qua toestellen is de keuken voorzien van MIELE – koelkast, vaatwas, inductiekookplaat, oven, bordenverwarmer en steamer. Aansluitend aan de keuken heb je de privé-inkomhal, toilet en wasplaats/berging. Deze berging heeft toegang tot de kelder en de vergaderruimte van het kantoor.

AF_C9952 BLOK 4 Keuken - Karel Gabriel.j
AF_C9981 BLOK 5 slaapkamer - Karel Gabri

Op naar de eerste verdieping, met drie slaapkamers, badkamer en apart toilet. Het verdiep is eveneens afgewerkt met kwaliteitsvolle parket.

De masterbedroom sluit aan bij de dressing: je kan alles mooi opbergen in de kasten.

AF_C9979 BLOK 6 slaapk dressing - Karel
AF_C9984 BLOK 7 badkamer - Karel Gabriel

De Cotto d’Este tegels, Vola-kraanwerk, dubbele lavabo, composiet-blad,… vormen een mooi geheel in de badkamer die rust uitstraalt om de dag te starten of af te sluiten. Praktisch weetje: de badkamer situeert zich boven de wasplaats/berging en de waskoker (stond ook nog op ons to-do lijstje) is nog te plaatsen zodat je onmiddellijk alles naar de wasplaats kan ‘gooien’ en de badkamer clean kan houden!

En last but not least, gaan we naar de ingerichte zolder. De zolder herbergt kasten-op-maat om allerlei spullen op te bergen. Deze ruimte kan je naar eigen wens inrichten: extra slaapkamer, speelkamer, … Het ventilatiesysteem en CVinstallatie aardgas e.d. staan hier geïnstalleerd achter een schuifwand.

AF_C9989 BLOK 8 Zolder - Karel Gabriel.j
AF_C9962 BLOK 9 Tuin - Karel Gabriel.jpg

Een blik buiten… Via het schuifraam aan de keuken en de leefruimte stap je naar het terras om te genieten van de zuidgerichte tuin.

Opbergruimte en een carport zijn achteraan de tuin voorzien.

AF_C9971 BLOK 10 carport - Karel Gabriel
Cijfers